Cautare bucatari


Afiseaza toti
Eugen Petrica
Eugen Petrica

Persoană creativă și cu simțul de răspundere în ceea ce fac.

Gruiescu Cosmin
Catalin Catalinoiu
Catalin Catalinoiu

Daca pasiunea iti este si meserie cu atat mai bine . Sa poti face in fiecare zi ceea ce iti place este motivul pentru care o noua zi este o zi frumoasa si senina

Jeny
Costel necula
Borza Luiza
Borza Luiza

Sunt o persoana dinamica si rsponsabila cand vine vorba de gatit pentru clienti!

Relu Tirdac
Costaș Marius
Costaș Marius

Sunt bucătar din 1993. In prezent practic bucătăria internațională. În ultimii 3 ani m-am axat pe modelul bucătăriei franceze. Creez MENU din toate tipurile de preparate internaționale la comanda clientului. Un Chef bun fără echipă bună nu exista.

Alexandru
Alexandru

Prepararea bucatelor la gratar.

Oana
Oana

Onuca porecla mea si pasionata de gatit doctorand

Fii bucatarul personal pentru cei interesati


Esti un bucatar iscusit si dornic a gasi noi oportunitati de a-ti oferi serviciile unor clienti noi? Este foarte usor sa te inscrii pe platforma noastra si sa beneficiezi de avantajele acestui serviciu. Publicul iti va cunoaste in acest fel profilul si serviciile oferite, putand astfel sa apeleze la serviciile tale.

Sa lucrezi pentru tine si sa oferi oamenilor o experienta memorabila poate fi unul din cele mai importante lucruri!

Nu pierde oportunitatea de a-ti creste veniturile facand ceea ce iti place. Creeaza nu doar un simplu profil, ci un brand prin care lumea sa te cunoasca cat mai bine. Foloseste instrumentele precum descrierile si fotografiile astfel incat persoanele interesate sa gaseasca bucatar pentru acasa sa fie determinate sa apeleze la tine, avand permanent si un feedback din partea lor pe baza comentariile si rating-urilor obtinute.