Despre noi

Sa le gatesti clientilor de acasa!

Salut!


Numele meu este Sandu Gabriel si am creat aceasta idee Bucatarpersonal.ro pentru a oferi oportunitati atat bucatarilor personali cat si clientilor de a acoperi cererea si oferta din acest domeniu. Avem in vedere o acoperire nationala, astfel incat un numar cat mai mare de persoane din orase dar si comune sa beneficieze de serviciul nostru care le va fi de un real folos.

Bucatarii care isi vor oferi serviciile prin inscrierea pe site-ul nostru, creand meniuri delicioase, isi vor creste substantial veniturile, expunandu-si talentul unui public cat mai larg si creandu-si astfel si un brand cunoscut. In aceasta idee am cuprins si restaurantele, care vor beneficia de sprijinul nostru in aducerea de noi clienti in localurile lor si de a-si imbunatati serviciile.

Iar pentru clienti aceasta reprezinta oportunitatea de a se bucura de meniuri variate, creative, la preturi foarte bune, in confort, avand astfel mai mult timp pentru petrecut cu familia si prietenii, nemaifiind nevoie sa se implice ei.

Toate acestea am incercat sa le facem cat mai usor de folosit de catre toti utilizatorii, astfel incat voi sa va puteti focaliza pe crearea de meniuri si servicii de top, sau sa va bucurati de o masa cu totul speciala.

Realizarea si vizitarea profilelor bucatarilor, restaurantelor este foarte facila, iar prin sectiunea de comentarii adaugam interactivitatea necesara astfel incat utilizatorii sa aiba parte de cele mai bune servicii cand angajeaza bucatar, iar bucatarii la domiciliu si restaurantele din Romania isi vor putea imbunatati calitatea serviciilor si oferta printr-o legatura stransa cu publicul lor tinta.

Oferim si o sectiune pentru evenimente speciale, cu diferite variante de meniu de nunta si alte genuri de evenimente, venind in intampinarea celor care cauta idei si informatii pentru organizarea de astfel de evenimente speciale.