Înscrie-te ca bucătar

Dacă vrei să experimentezi o altfel de colaborare, să îți folosești abilitățile, cunoștințele și pasiunea pentru gătit, iată un nou loc unde o poți face! Suntem alături de tine în crearea unui portofoliu de clienți ca bucătar personal.

Vei avea libertatea să experimentezi și să îți perfecționezi preparatele preferate, să te implici în construirea unor meniuri personalizate și să îți suplimentezi venitul. Noi vom fi liantul între tine și clienții noștri, astfel că tu trebuie doar să vii cu experiența ta - de restul ne ocupăm noi.

 

Conceptul nostru de Bucătar Personal înseamnă siguranța unei experiențe de încredere atât pentru clienții noștri, cât și pentru bucătarii cu care colaborăm.

Beneficii:

 

 • ✓ Program flexibil;
 • ✓ Posibilitatea de a-ți păstra și alte colaborări;
 • ✓ Venituri mai mari față de o colaborare cu contract individual de muncă;
 • ✓ Promovare în mediul online.

Crează-ți un cont pe platforma noastră și te contactam pentru a-ți oferii următorii pași.


 
 
 
 
 
 

Datorită situației actuale cauzate de focarul COVID-19, am dezvoltat următoarele protocoale pentru a minimiza orice riscuri posibile de contaminare pentru bucătarii și clienții noștri:

 • ✓ Utilizarea mănușilor și a măștii de față în timpul efectuării unui serviciu;
 • ✓ Spălarea frecventă a mâinilor între manipularea alimentelor crude și gătite;
 • ✓ Gătirea temeinică și manipularea corectă a produselor din carne crudă.
Deoarece virușii sunt sensibili la căldură, gătirea alimentelor la temperatura adecvată este esențială. Suprafețele și obiectele, inclusiv pahare, farfurii, boluri, tacâmuri sau orice alt material folosit pentru efectuarea serviciului vor fi curățate temeinic și cât mai frecvent posibil. Vesela va fi pusă pe masă înainte de începerea serviciului (mai ales înainte că oaspeții să fie așezați).

Dacă optezi pentru serviciile noastre de gătire a meselor zilnice, intervalul de preț pentru pentru 2 persoane este de 750-1000 lei/săptămână, în funcție de preparatele alese și de numărul de vizite ale bucătarului. În acest preț sunt incluse atât ingredientele, gătirea preparatelor și curățarea spațiului de gătit la final, cât și deplasarea bucătarului și aducerea ustensilelor necesare.

În cazul evenimentelor, prețul variază în principal după numărul de persoane pentru care se va găti și specificul culinar ales.

Te invităm să ne trimiți cererea ta, iar în cel mai scurt timp specialiștii noștri iți vor prezenta cele mai potrivite opțiuni pentru bugetul și preferințele tale culinare.

Bucătării noștri pot gati preparate care să satisfacă gusturile oricui. Fie că vorbim de mâncăruri pentru mic dejun, prânz sau cină, platouri speciale, carne la grătar sau la proțap, meniuri exotice sau bucate tradiționale, bucătarii noștri vor fi ghizii perfecți în călătoriile tale culinare. Transmite-ne preferințele tale în cerea vreau un bucătar și vom găsi cel mai potrivit bucătar pentru tine.

Un bucătar de închiriat îți poate oferi:

 • ✓ Meniuri unice pentru preferințele și nevoile tale individuale sau de familie;
 • ✓ Achiziționarea celor mai proaspete și calitative ingrediente, chiar înainte de vizita la tine acasă;
 • ✓ Deplasarea până la tine acasă și pregătirea preparatelor convenite;
 • ✓ Aranjarea și depozitarea mâncării în frigiderul tău;
 • ✓ Curățarea ustensilelor și a spațiului în care s-a gătit.

Pentru ca suntem dedicati excelenței în bucatarie, colaborăm cu furnizori locali de top de cereale, fructe și legume, lactate și carne.

Nu folosim niciodată semipreparate și ingrediente congelate și ne mândrim cu faptul ca întotdeauna cream meniurile de la 0.

Personalizarea serviciilor noastre constă în:

 • ✓ Alegerea meniurilor create de bucătarii noștri sau construirea propriului meniu;
 • ✓ Posibilitatea de a lucra cu bucătarul preferat, dintre cei înscriși în platformă;
 • ✓ Folosirea ingredientelor proprii la prepararea mâncărurilor sau optarea pentru ingredientele achiziționate de bucătar;
 • ✓ Dimensionarea porțiilor.

Află mai multe
despre noi