Cautare bucatari


Afiseaza toti
Niciu Bogdan
Niciu Bogdan

Bucataria pentru mine a fost o pasiune multi ani pana am decis ca e timpul sa trec la nivelul urmator. Tot ce fac fac din pasiune, si asta se simte in gustul si calitatea preparatelor. Sunt pasionat de bucataria romanesca autentica, veche.

Andrei Badea
Andrei Badea

Pasionat de bucătărie încă de mic, am ales aceasta meserie acum 7 ani , experienta bucătărie evenimente și bucătărie a la carte`. Organizez și evenimente cu berbecuț, purcel sau vițel la proțap și diferite feluri de aperitve, ciorbite și preparate la ceau

Perde Mihai
Perde Mihai

Pasionat de gătit de mic, ador cookingul outdoor si medieval style. De când ma știu am fost persoana care se ocupa de grătar, disc, etc. Alaturi de acestea prepar proțap, ceaun, purcei la cuptor si rețete vechi. Va asteptam la Casa di Tioc.

Surdu Adrian Ciprian
Surdu Adrian Ciprian

Arta culinara este,pentru mine, o pasiune, ma face fericit bucuria din ochii oamenilor care gusta preparatele mele .

Stefan Hangu
Stefan Hangu

Ca sa continui randurile de mai sus, asa sunt si eu cand pasesc in aceasta gradina minunata, m-am indragostit din prima privire, primul miros si am ramas asa pana in acest moment. Am invatat sa pun suflet si pasiune in mancarea ce o servesc oaspetilor mei

Pop Doru Narcis
Pop Doru Narcis

Sunt o persoana serioasa, cu respect fata de mancarea care o ofer clientilor si cu o viziune tanara asupra preparatelor dispus la noi incercari.

Onofrei Gigi
Onofrei Gigi

Spirit de echipa ,atent la detali ,punctual!

Gal Darius
Gal Darius

Ai o cina in familie și nu sti ce sa gătești? Vrei sa stai cu prietenii și apropiații in serile tale? Vrei o cina cu prietenii fără sa te deranjezi? #bucatarulpersonal.ro suna bine? Sunt bucatar tânăr, perseverent, serios cu idei noi. Meniu complet pentru

Ionut Lazar
Ionut Lazar

Barbat,31 ani,... Serios,Perseverent,Muncitor,Adaptabil...

Olteanu Petre

Fii bucatarul personal pentru cei interesati


Esti un bucatar iscusit si dornic a gasi noi oportunitati de a-ti oferi serviciile unor clienti noi? Este foarte usor sa te inscrii pe platforma noastra si sa beneficiezi de avantajele acestui serviciu. Publicul iti va cunoaste in acest fel profilul si serviciile oferite, putand astfel sa apeleze la serviciile tale.

Sa lucrezi pentru tine si sa oferi oamenilor o experienta memorabila poate fi unul din cele mai importante lucruri!

Nu pierde oportunitatea de a-ti creste veniturile facand ceea ce iti place. Creeaza nu doar un simplu profil, ci un brand prin care lumea sa te cunoasca cat mai bine. Foloseste instrumentele precum descrierile si fotografiile astfel incat persoanele interesate sa gaseasca bucatar pentru acasa sa fie determinate sa apeleze la tine, avand permanent si un feedback din partea lor pe baza comentariile si rating-urilor obtinute.