bucatar

Mihail

Bucatar

 

 

Descriere

Sunt Mihail, un bucătar pasionat cu o experiență de 10 ani în domeniul culinar. Misiunea mea este să ofer clienților mei o experiență gastronomică de excepție în confortul propriilor case. Fie că ești în căutarea preparatelor tradiționale, a unor opțiuni sănătoase sau a unui meniu gourmet sofisticat, pot satisface toate preferințele tale culinare. Serviciile mele de bucătar personal sunt concepute pentru a aduce confort și comoditate în viața ta aglomerată. Colaborez cu fiecare client pentru a înțelege nevoile și preferințele lor individuale, creând astfel meniuri personalizate și adaptate în funcție de cerințe dietetice specifice, alergii sau restricții alimentare. În fiecare zi, mă străduiesc să aduc o combinație perfectă între arome, texturi și prezentare pentru a crea experiențe culinare memorabile. Experiența mea bogată și cunoștințele acumulate în cei 10 ani de activitate mă ajută să răspund cu profesionalism și creativitate tuturor cerințelor culinare. Dacă îți dorești o experiență gastronomică deosebită în intimitatea casei tale, eu sunt bucătarul potrivit pentru tine. Lasă-mă să transform bucătăria ta într-un restaurant de top și să-ți ofer momente de savoare și rafinament culinar.

 

Oraș activitate

București

 
 

 Recenzii

 

2023-07-12 09:57:30

De la: Ghita Cristian

Serviciu: Evenimente speciale

Oras: București

Un om cu o calitate foarte mare atât profesionala cât și umana. Am fost foarte încântați de serviciile și prezenta lui la eveniment. Mulțumim încă o data!

2024-03-25 14:45:14

De la: Catalina Diaconescu

Serviciu: Evenimente speciale

Oras: București

Avem doar cuvinte de lauda pentru Mihail. Ne-a gatit pentru o cina in familie unde am avut doi invitati speciali si totul a fost perfect: comunicarea, gatitul si prezentarea.

 

Rating: