bucatar

Chef Gabe

Bucatar

 

 

Descriere

Mereu în căutarea gustului "perfect", atent la detalii, super atent la igiena alimentară, foarte flexibil la exigentele clienților, sunt permanent pregătit să fac cuiva ziua mai gustoasă.

 

Oraș activitate

București

 
 

 Recenzii

 

2021-11-13 21:20:09

De la: Pasca Alexandra

Serviciu: Meniuri unice bucătăria internațională

Oras: București

Tot ce iese din mana lui Chef Gabe este delicios, atent preparat, cu pasiune si placere deosebita pentru fiecare preparat in parte. Seriozitatea si flexibilitatea de care da dovada il fac un bucatar la care sa apelezi de fiecare data. Experienta pe care a acumulat-o in ani de practica in restaurantele internationale si ca Chef privat se vad inca din prima interactiune, de la discutiile in alegerea meniului pana la rezultatul din farfurie.

2021-11-13 21:19:18

De la: Iulian Pop

Serviciu: Meniuri unice bucătăria internațională

Oras: Botoșani

Salutari si mersi mult pentru cinele speciala pe care le.ai pregatit pentru mine si familia mea..mi.a placut foarte mult peste papiot, rata confiture si platorile reci. Super curat si foarte gustos. Te recomandam cu toata inima...mersi mult

2021-11-13 23:16:11

De la: Raluca și Dan

Serviciu: Evenimente speciale

Oras: București

Am organizat petrecerea aniversară a soacrei mele la munte, am închiriat o mică pensiune și la recomandarea unor prieteni am apelat la serviciile lui Chef Gabe . Am fost 4 familii. Ne-a ajutat cu alcătuirea meniului, ne-a pregătit preparate la grătar minunate, platouri cu aperitive delicioase și ne-a binedispus cu prezenta lui! Cu siguranță vom mai apela la serviciile lui!

2021-11-14 15:44:00

De la: Ana Dovgab

Serviciu: Meniuri unice bucătăria internațională

Oras: București

Chef Gabe are un talent special! Tot ce iese din mâna lui in bucătărie are o aroma, o savoare aparte. Se pricepe sa faca in asa fel incat felurile variate, atent preparate, sa incante papilele gustative si sa te faca sa mai poftesti! O simfonie a gusturilor si a plăcerii gastronomice sub bagheta lui Chef Gabe!

2021-11-18 12:15:22

De la: Razvan

Serviciu: Evenimente speciale

Oras: București

Am sarbatorit un eveniment in familie si am solicitat o cina (romantica). Dupa ce in prealabil am agreat meniul, ne-am trezit la usa la ora stabilita, cu Chef Gabe. Si am petrecut 4 ore minunate 2 adulti + 2 copii + 1 catelus si Bucatarul Personal. Punctual, comunicativ, atent, experienta, modestie. A venit cu toate ingredientele, a gatit in fata noastra, a pus masa, a strans masa, ne-a servit, a spalat vasele, ne-a multumit si a plecat. Recomandam binenteles

2021-11-25 19:02:44

De la: Aurelia Iftime

Serviciu: Meniuri zilnice

Oras: București

Multumim pentru toate serile in care ne gatiti, mie si familiei ! Foarte gustos! tinand cont de toate preferintele noastre. ( fara ulei, fara prajeala, fara etc ) :) Recomand Chef Gabe!!! P.S. cu mentiunea sa nu ne paraseasca!

2021-11-27 18:34:01

De la: Andreea

Serviciu: Evenimente speciale

Oras: București

 

Rating: