Bucatarul Personal


Despre bucatarii nostri


In aceasta sectiune gasiti bucatarii nostrii de elita, care sunt doar la un singur click distanta de a va oferi o experienta culinara memorabilia
Pentru ca vrem sa va oferim cea mai buna experienta, am selectat bucatari si cofetari profesionisti, in functie de localitate si expertiza.
Mai jos aveti posibilitatea de a vedea mai multe detalii in privinta experientei acestora, a preparatelor anterioare si review-uri.

Gal Darius

Bucatar


Ai o cina in familie și nu sti ce sa gătești? Vrei sa stai cu prietenii și apropiații in serile tale? Vrei o cina cu prietenii fără sa te deranjezi? #bucatarulpersonal.ro suna bine? Sunt bucatar tânăr, perseverent, serios cu idei noi. Meniu complet pentruIonut Lazar

Bucatar


Barbat,31 ani,... Serios,Perseverent,Muncitor,Adaptabil...Robert Mihăilescu

Bucatar


Pasionat, perseverent, perfectionist.Radu Ovidiu

Bucatar


Bucatar personal ,gătesc de 10 aniBorza Luiza

Bucatar


Sunt o persoana dinamica si rsponsabila cand vine vorba de gatit pentru clienti!Costaș Marius

Bucatar


Sunt bucătar din 1993. In prezent practic bucătăria internațională. În ultimii 3 ani m-am axat pe modelul bucătăriei franceze. Creez MENU din toate tipurile de preparate internaționale la comanda clientului. Un Chef bun fără echipă bună nu exista.

Despre NoiBucatarul Personal iti aduce o serie de avantaje la inscriere ca bucatar personal din Romania si pentru persoane care doresc meniuri gustoase.
Aboneaza-te la canalul nostru

We'll never share your email with anyone else.

2021 © bucatarulpersonal.ro