Bucatarul Personal
bucatar

Gabriel

Bucatar

 

 

Descriere

Am început sa gătesc acum 21de ani plecând de lângă familie, și începând cariera mea de bucatar. Nici nu mi- a venit a crede locurile unde ajunsesem. Erau mai tari ca în filme, vasele de croaziera sunt fantastice. Acolo se învață adevărată meserie pentru început. Și ușor cu truda am ajuns la un nivel avansat de a găti și la poziția de sef bucatar. Am învățat multe tehnici de gătire și trucuri care te învață să poți ieși din orice fel de momente grele. Moduri de a manca sanatos. Încă de mic am dezvoltat o pasiune pentru arta gătitului. În timp, cu trudă, am ajuns la un nivel avansat și la poziția de șef bucătar. Pe lângă bucătaria românească și meditaraneeană, am multă experiență și în mâncarea asiatică, lucrând în trecut intr-un restaurant cu specific chinezesc din Atlanta. 

 

Oraș activitate

București

 
 

 Recenzii

 

2021-08-20 16:35:26

De la: Cristina Sasu

Serviciu: Meniuri zilnice

Oras: Brașov

Gabriel NU este doar bucatar desavarsit!! Cred ca este primul bucatar pe care l-am intalnit pana acum care are un caracter extraordinar: foarte serios, foarte punctual, elevat, modest (NU se lauda cu cate poate sa faca), foarte corect si cinstit; reuseste

2022-05-02 11:11:22

De la: Livia Ionita

Serviciu: Meniuri zilnice

Oras: București

Un bucătar mega profesionist, un om cu un caracter de nota 1000, suntem foarte încântați. Este foarte punctual, serios, nu se lauda deși are din plin cu ce. Felicitări!!!

2022-05-09 18:53:36

De la: Adrian Anghel

Serviciu: Meniuri zilnice

Oras: București

2023-03-01 17:51:44

De la: Alexandru Bajenaru

Serviciu: Meniuri zilnice

Oras: București

Un bucatar exceptional, o persoana serioasa, punctuala cu idei & recomandari de meniu foarte ok si potrivite pentru noi (inclusiv un domn mofturos de 3 anisori). Ne place foarte mult si ne bucuram ca ne-am cunoscut.

2022-07-11 12:13:51

De la: Corina Mihalache

Serviciu: Evenimente speciale

Oras: București

Gabriel ne-a ajutat sa organizam un moment special pentru petrecerea unei prietene. Pe langa meniul delicios pe care l-a pregatit pentru noi, ne-am bucurat si de o prezenta placuta si o experienta interactiva. Am invatat cu totii cateva trucuri foarte utile in bucatarie. Il recomand din inima!

 

Rating: