Trimite o cerere de bucatar
image

Tinca Mihai Alexandru




Evenimente

Descriere

Din respect pentru pământul ce ne oferă hrană, sunt adeptul gătitului de sezon si a produselor locale crescute in mod cât mai posibil curat. Nimic nu e mai gustos decât o rosie coaptă culeasă proaspăt din grădină, pe lângă o bucata de pâine coaptă noaptea


Experienta

Experiența mea s-a dobândit in timp, din 2007 si pana in prezent, datorită oamenilor de lângă mine, fie ei bucătari sau manageri ori o bunică care îmi "fermeca" vacanțele de vară cu mâncăruri de suflet. Cariera mea a început la un hotel de 4 stele si a continuat 7 ani, moment în care am decis să îmi asum responsabilitatea de a fi gati în afara zonei de confort psihic si fizic. Am gătit de la mămăligă cu pastrav, sarmale, s.a.m.d, în cantități industriale si apoi încet încet am progresat pe bucătării de a la carte precum bucătăria mediteraneană, franțuzească, italiană sau indiană, japoneză si sud-americana.



    Nu exista nici un comentariu

    Trimite un comentariu

    Rating

    Trebuie sa fii logat pentru a trimite un comentariu!



Galerie

Acest utilizator nu are nici o poza in galeria proprie