Evenimente

Descriere

Ca sa continui randurile de mai sus, asa sunt si eu cand pasesc in aceasta gradina minunata, m-am indragostit din prima privire, primul miros si am ramas asa pana in acest moment. Am invatat sa pun suflet si pasiune in mancarea ce o servesc oaspetilor mei


Experienta

Lucrez de aproximativ 8 ani in domeniul culinar, am inceput ca si ajutor de bucatar la un restaurant libanez din centru Bucurestiului, in care timp de un an si 3 luni am deprins meseria de bucatar de la un chef egiptean ce m-a indrumat in aceasta calatorie. A urmat o perioada de fluctuatie de aproximativ doi ani in cariera mea in care am schimbat mai multe restaurante si am adaugat fila cu fila retete si invataturi la cartea de bucate, numita viata. De 4 ani lucrez la un restaurant mediteraneean din zona Piata Rosseti, un loc ce m-a cucerit din prima zi in care am pasit pe portile sale, o casa micuta, nerecomandata pentru claustrofobi, dar cu o gradina plina de verdeata si umbra in zilele toride de vara, unde te simti rupt de agitatia urbana aflata la doar doi pasi de tine. Insa inima si sufletul acestui restaurant nu sunt eu, este o soba batraneasca cu lemne, care iti fura privirea si simturile din primul trosnet al lemnelor arzand,din primul sfarait al pestelui pus pe plita, din prima mireasma de usturoi pus peste crevetii ce se gatesc in tihna pe inoxul incins. Te indrogostesti ca un adolescent timid la prima intalnire.



    Nu exista nici un comentariu

    Trimite un comentariu

    Rating

    Trebuie sa fii logat pentru a trimite un comentariu!



Galerie

Acest utilizator nu are nici o poza in galeria proprie