Trimite o cerere de bucatar
image

Borza Luiza




Evenimente

Descriere

Sunt o persoana dinamica si rsponsabila cand vine vorba de gatit pentru clienti!


Experienta

MAI 2018 - PREZENT SEF DE TURA TOPWINE SRL. Piata Dorobanti, Sector 1, Bucuresti (RAIONUL DE PESTE) coordonarea activitatiilor din bucataria restaurantului asigurarea pregatirii produselor alimentare la standarde inalte coordonarea echipei de bucatari si ospatari receptiea si inventarierea produselor prepararea si montarea alimentelor la standarde inalte pregatirea necesararului de aprovizionare si achizitie directa implementare si mentinere a standardelor de pastrare si depozitare a produselor cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare EXPERIENŢA PROFESIONALĂ FEBRUARIE 2016 - MAI 2018 BUCATAR SEF C.S. HOTELS SRL, Strada Teleferic nr. 8b, Predeal.(CABANA SCHIORILOR) organizarea si pregatirea produselor culinare ale unitatii organizarea activitatii personalului; functii, atributii, relatii, etc. stabilirea planului de formare profesionala a colegilor coordonarea activitatiilor din bucataria restaurantului asigurarea pregatirii produselor alimentare la standarde inalte coordonarea echipei de bucatari si ospatari receptiea si inventarierea produselor prepararea si montarea alimentelor la standarde inalte pregatirea necesararului de aprovizionare si achizitie directa implementare si mentinere a standardelor de pastrare si depozitare a produselor cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare elaborarea meniului cu directia si serviciul de sala EXPERIENŢA PROFESIONALĂ AUGUST 2012 - FEBRUARIE 2016 BUCATAR TWINS CAFE SRL. Strada Glodeni nr. 1-3 (FRATELLI &FLAVOURS FOOD DESIGN) bucatar sef Expresso Bar Fratelli (ianuarie 2014 - februarie 2016) organizarea si pregatirea produselor culinare ale unitatii organizarea activitatii personalului; functii, atributii, relatii, etc. stabilirea planului de formare profesionala a colegilor coordonarea activitatiilor din bucataria restaurantului asigurarea pregatirii produselor alimentare la standarde inalte coordonarea echipei de bucatari si ospatari receptiea si inventarierea produselor prepararea si montarea alimentelor la standarde inalte pregatirea necesararului de aprovizionare si achizitie directa implementare si mentinere a standardelor de pastrare si depozitare a produselor cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare elaborarea meniului cu directia si serviciul de sala bucatar evenimente Flavours Food Design (august 2012 - ianuarie 2014) EXPERIENŢA PROFESIONALĂ AUGUST 2009 - AUGUST 2012 AJUTOR BUCATAR - BUCATAR SEF REASTAURANT VAMA VECHE KM.0 Strada Cristofor Columb nr. 13



    Nu exista nici un comentariu

    Trimite un comentariu

    Rating

    Trebuie sa fii logat pentru a trimite un comentariu!



Galerie