Bucatarul Personal

De ce sa alegem un bucatar personal?

Atunci cand angajati un bucatar personal pentru ca nu aveti inspiratie, timp suficient sau pur si simplu nu sunteti pasionat de gatit, serviciile acestuia presupun mai putin efort din partea dumneavoastra. De ce? Intr-adevar, serviciile acestuia sunt contra-cost, insa acesta se va deplasa la domiciliul dumneavoastra la ora stabilita in prealabil, va achizitiona materia prima pentru gatit conform cerintelor sau preferintelor dumneavoastra si va reorganiza bucataria, facand curatenie. Aceasta este o metoda eficienta pentru a salva mai mult timp pentru cei dragi si pentru a servi impreuna preparatele dorite.

 

In primul rand, un bucatar personal poate oferi consultanta gratuita. Aceasta presupune o intalnire in care veti stabili meniul, material prima, supermarketurile de unde trebuie ca acesta sa achizitioneze material prima care intra in alcatuirea meniului, dar si ziua si ora la care doriti sa serviti preparatul. Bucatarul personal poate gati atat preparate traditionale, cat si internationale – orientale, italiene, mediteraneene, sau mancare din bucataria franceza, etc.

 

Alaturi de client, un bucatar personal va fixa ziua, ora si locatia mesei sau evenimentului, meniul si timpul de preparare al acestuia si va achizitiona material prima necesara retetei din magazinul ales de dumneavoastra. El se va prezenta la domiciliu, va gati si va va oferi posibilitatea de a degusta preparatul pentru a-l condimenta in functie de gustul fiecaruia, daca este necesar.

 

De asemenea, un bucatar personal este capabil sa asocieze bauturile cu preparatele – spre exemplu, conform corporlentei vinurilor, acesta va poate recomanda: la salate, peste, aperitive sau mancaruri vegetariene, vinuri cu o corpolenta mai scazuta ( un nivel  mai scazut de alcool); la platinguri principale precum pizza, carne slaba sau peste mai gras, vinuri cu o corpolenta medie ( vin alb, vin rosu); la carne rosie, sosuri mai grele si extrem de condimentate, vinul rosu.

 

Daca doriti ca un bucatar personal sa presteze servicii in bucataria dumneavoastra, trebuie sa stiti ca oferta acestuia poate include si trainingul culinar pentru familie. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra puteti sa-l asistati atunci cand gateste, iar el va ofera informatiile culinare necesare prepararii retetei. De asemenea, el va poate supraveghea in timp ce gatiti pentru a va oferi un feedback si de ce nu, sa va ajute ca preparatul sa fie gatit in mod profesional, ca de un bucatar chef.

 

In plus, majoritatea oamenilor care sunt la dieta apeleaza la serviciile unui bucatar personal. De ce? Pentru ca acesta va calcula carbohidratii, proteinele, caloriile si grasimile prezenta in mancarurile pentru dumneavoastra si va gati sanatos. Alaturi de un trainer si de dietele de tip bodybuiling veti avea mai repede rezultatele de tonifiere sau slabire dorite.

 

De asemenea, un bucatar personal cunoaste si tainele  bucatariei vegetariene, acesta se adapteaza cerintelor si preferintelor clientului. Serviciile sale se bazeaza pe eficienta si profesionalism, iar clientul va beneficia de preparatul dorit, de transportul materiilor prima, de mentinerea alimentelor la o temperatura optima si de o servire ca la restaurant, la el acasa.Despre NoiBucatarul Personal iti aduce o serie de avantaje la inscriere ca bucatar personal din Romania si pentru persoane care doresc meniuri gustoase.
Aboneaza-te la canalul nostru

We'll never share your email with anyone else.

2020 © bucatarulpersonal.ro