Bucatarul Personal

TERMENI SI CONDITII ABONAMENTE

 

 

1. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

1.1. Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal (contractul) dintre dumneavoastra si BUCATARUL PERSONALS.R.L.

1.2. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului https://www.bucatarulpersonal.ro (“Website-ul”). Accesarea si vizitarea Website-ului si achizitionarea oricarui serviciu comercializat de BUCATARUL PERSONAL S.R.L. inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

1.3 BUCATARUL PERSONAL S.R.L, aduce un nou concept in Romania, acela de a avea propriul tau bucatar personal. Astfel noi oferim posibilitatea de a alege din lista noastra de bucatari experimentati, acel bucatar portrivit dorintelor culinare.

 

2. DEFINITII

2.1. Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul cuprins:

BUCATARUL PERSONAL S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in mun. Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 273, etaj 3, corp 3, Sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr J40/16782/2018, Cod Unic de Inregistrare: 559794.

Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul, fiind interesata de serviciile comercializate de BUCATARUL PERSONAL S.R.L.

Beneficiar- persoana fizica sau juridica care utilizeaza serviciile de pe Website.

Bucatar - persoan fizica autorizata sau persoan juridica, ce presteaza serviciul de prepare al preparatelor alese de catre Beneficiar.

Comanda – un document electronic prin care Beneficiarul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a accesa serviciile de pe site.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Beneficiarului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre istoricul sau in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

Continut  - prin continut se inteleg:

 

 • toate informatiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Beneficiarilor de catre BUCATARUL PERSONAL S.R.L prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al BUCATARUL PERSONAL S.R.L Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de Bucatari inscrisi pe site intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la BUCATARUL PERSONAL S.R.L sau alte date privilegiate ale acestuia.

Serviciul prestat -  alegerea bucatarului dorit din lista disponibila pe www.bucatarulpersonal.ro.

Intrebare – formula de adresare catre Beneficiar, cu scopul de a obtine informatii despre serviciile de pe Website.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, asupra serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de BUCATARUL PERSONAL S.R.L intr-o anumita perioada.

Review – o evaluare scrisa de catre Beneficiarul unui serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Beneficiar fata de un serviciu. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare serviciu putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Beneficiarului care a adresat o intrebare. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un reprezentant al BUCATARUL PERSONAL S.R.L in cadrul unei discutii.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Website – site-ul bucatarulpersonal.ro”, aflat in proprietatea societatii al BUCATARUL PERSONAL S.R.L. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Beneficiari ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul “bucatarulpersonal.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

 

2.2. Prin acordul dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii, dumneavoastra declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a serviciilor.

2.3. BUCATARUL PERSONAL SRL. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand, in mod unilateral si fara nicio notificare prealabila, Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: bucatarulpersonal.ro, care este disponibila permanent si poate fi consultata oricand.

2.4. In situatia in care inregistrati un cont pe website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singurele optiuni pe care le aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

 

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Website, Beneficiarul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care BUCATARUL PERSONAL SRL isi deruleaza operatiunile comerciale.

3.2. Notificarea primita de catre Beneficiar, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Comanda se considera acceptata de catre Beneficiar numai din momentul comunicarii pe e-mail, de catre acesta, a  acceptului sau cu privire la pret si la perioada la care va avea loc prestarea de servicii din partea Bucatarului selectat de catre Beneficiar.

 

 

4. ACCESUL ONLINE

 

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator.

Pentru motive justificate BUCATARUL PERSONAL SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului  pe Website, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul se poate adresa BUCATARUL PERSONAL SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

4.2. Comunicarea cu BUCATARUL PERSONAL SRL se poate realiza prin intermediul formularului de contact regasit la sectiunea “Contactați-ne” sau la datele de contact indicate in cuprinsul aceleasi sectiuni.

 

5. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

 

5.1. BUCATARUL PERSONAL SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru serviciile sale, nefiind necesar acordul acestuia. BUCATARUL PERSONAL SRL va fi intotdeauna responsabil fata de Utilizator pentru toate obligatiile contractuale.

 

6. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

6.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Website, sunt proprietatea exclusiva a BUCATARUL PERSONAL SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

6.2. Utilizatorului/Beneficiarului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de BUCATARUL PERSONAL SRL, includerea oricarui Continut in afara Website-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al BUCATARUL PERSONAL SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al BUCATARUL PERSONAL SRL.

6.3. Orice Continut la care Utilizatorul /Beneficiarul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentelor Termeni si Conditii, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre BUCATARUL PERSONAL SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea BUCATARUL PERSONAL SRL cu referire la acel Continut.

6.4. Utilizatorul/Beneficiarul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentelor Termeni si Conditii.

6.5. In cazul in care BUCATARUL PERSONAL SRL confera Utilizatorului /Beneficiarului dreptul de a utiliza, sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul /Beneficiarul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe Website sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.

6.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele Termeni si Conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

7. COMANDA

 

7.1. Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Website, prin completarea sectiunii „COMANDA” unde isi alege serviciile dorite. Odata alese serviciile dorite se trimite comanda.

7.2. Comanda poate fi efectuata pe Website prin una din urmatoarele modalitati:

 • inregistrarea unui cont prin introducerea tuturor datelor solicitate in acest scop pe Website;
 • plasarea unei comenzi fara inregistrarea unui cont, cu indicarea datelor necesare facturii si livrarii Comenzii;

7.3. Dupa plasarea Comenzii, Cumparatorul va primi o notificare la adresa de e-mail indicata in care i se va aduce la cunostinta faptul ca Comanda plasata este in curs de procesare. Ulterior, Beneficarul va primi o noua notificare, in care i se va aduce la cunostinta conditiile de prestare a serviciilor selectate:

Beneficiarul va fi contacta telefoni sau pe email de catre Bucatarul ales in Comanda, si vor stabili de comun acord modul de executie a serviciului.

7.4. Comanda se considera acceptata de BUCATARUL PERSONAL SRL numai din momentul comunicarii pe e-mail de catre Beneficiar “ACCEPTUL SAU” cu privire la serviciile ce au fost discutate cu Bucatarul ales.

7.5. BUCATARUL PERSONAL SRL poate anula Comanda efectuata de catre Beneficiar, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, online
 • datele furnizate de catre Utilizator pe Website sunt incomplete si/sau incorecte;

7.6. In cazul in care Beneficiarul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la sectiunea “Renuntare Servicii ” de pe Website cu cel putin o zi inainte de ziua in care trebuie sa se presteze serviciul

 

8. CONFIDENTIALITATE

 

8.1. BUCATARUL PERSONAL SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentele Termeni si Conditii.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator/Beneficiar cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al BUCATARUL PERSONAL SRL. Utilizatorul/Beneficiarul raspunde pentru orice prejudiciu cauzat BUCATARUL PERSONAL SRL ca urmare a nerespectarii acestei obligatii.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui Website, oferiti BUCATARUL PERSONAL SRL acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca BUCATARUL PERSONAL SRL sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Website-ului.  BUCATARUL PERSONAL SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

9. PUBLICITATE

 

9.1. Newsletterele BUCATARUL PERSONAL SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de catre acesta. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2. In momentul in care Utilizatorul isi creaza un Cont pe Website, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Titularul contului isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

 • prin contactarea BUCATARUL PERSONAL SRL in acest sens;
 • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la BUCATARUL PERSONAL SRL, daca o astfel de modalitate va fi disponibila.

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentele Termene si Conditii.

 

10. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile serviciilor afisate in cadrul site-ului sunt fara T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Bucatarul ales de catre Beneficiar va emite catre acesta o factura pentru serviciile ce vor fi prestate, obligatia Beneficiarului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Prin trimiterea Comenzii, Beneficiarul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau sau in cuprinsul Comenzii.

10.4. Plata pentru serviciile alese de catre Beneficiar se va face numai prin instrumente bancare (transfer on-line) din contul sau catre contul Bucatrului ales. In acest sens, Bucatrul ales va emite o factura fiscala in acest sens.

 

Plata se va face in doua etape:

a) In avans 50% din valoarea serviciului ales de catre Beneficiar. Astfel Bucatarul va emite in termen de maxim 48 de ore factura de avans cu suma de mai sus. Odata transmisa factura Beneficiarul trebuie sa o achite in maxim 48 de ora. In caz contrar aceasta se va storna iar serviciul nu va mai fi prestat.

b) Restul de 50% se va achita cel mult in ziua dinainte de ziua prestarii de servicii, asa cum a fost stabilit de catre Beneficiar si Bucatarul ales. In caz contrar nu se va mai presta serviciul dorit.

 

11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Bucatarul se obliga sa livreze serviciile la spatiul stabilit,conform discutiei purtate cu Beneficiarul

11.2. Bucatarul va asigura doar modul de prestare al serviciilor, Beneficarul avand obligatia de a avea echipamentele de gatit adecvate felurilor de mancare dorite.

11.3. Bucatarul, este raspunzator pentru modul de realizare a felurilor de mancare, BUCATARUL PERSONAL SRL, ne fiind afectat de acest lucru.

 

 

12. GARANTII

12.1. Bucatarul ales de catre Beneficiar este direct raspunzator pentru modul de realizare a preparatelor selectate si va oferii garantii daca produsul final nu este conform cerintelor agreate de catre parti.

 

 

13. RASPUNDERE

13.1. BUCATARUL PERSONAL SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Beneficiarul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al nerespectarii indicatiilor oferite de catre Bucatar.

13.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/Beneficiarul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

13.3. Termenii si Conditiile Website-ului pot fi modificati sau actualizati oricand de catre BUCATARUL PERSONAL SRL, in mod unilateral si fara nicio notificare prealabila, versiunea updata fiind opozabila Utilizatorilor/ Beneficiarului de la data afisarii pe Website. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Website-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Website si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 

14. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

 

15. PROCEDURA DE DEPUNERE SI SOLUTIONARE A PLANGERILOR SI SESIZARILOR PRIMITE DIN PARTEA UTILIZATORILOR

 

15.1. Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile comercializate de BUCATARUL PERSONAL SRL, in termen de maxim 7 (sapte) zile calendaristice de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

15.2. Utilizatorii /Beneficiarii au posibilitatea sa transmita BUCATARUL PERSONAL SRL oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile comericalizate de BUCATARUL PERSONAL SRL ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.

15.3. Plangerile si/sau sesizarile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website sau trimise pe adresa de e-mail a BUCATARUL PERSONAL SRL indicata in sectiunea „Contact”.

15.4. Plangerile si/sau sesizarile transmise BUCATARUL PERSONAL SRL vor include datele de identificare ale Utilizatorului /Beneficiarului si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat BUCATARUL PERSONAL SRL sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

15.5. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la primirea acestora de catre BUCATARUL PERSONAL SRL, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii problemei. In situatia in care petentul nu a transmis BUCATARUL PERSONAL SRL toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de catre BUCATARUL PERSONAL SRL cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

15.6. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul/ /Beneficiarul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro.

 

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

16.1. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BUCATARUL PERSONAL SRL si Utilizatori /Beneficiari se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul BUCATARUL PERSONAL SRL, cu exceptia cazurilor de competenta teritoriala absoluta rezultate din calitatea de consumator a Utilizatorului /Beneficiarului.Despre NoiBucatarul Personal iti aduce o serie de avantaje la inscriere ca bucatar personal din Romania si pentru persoane care doresc meniuri gustoase.
Aboneaza-te la canalul nostru

We'll never share your email with anyone else.

2021 © bucatarulpersonal.ro